Na een fraai voorjaar ook een zonnige zomer?

Hebben jullie er ook weer zoveel zin in. Met de nieuwe scoreborden, schoenveegborstels, strakke hekwerken, nieuwe sleephaken, baannummers, gevulde koelkasten zijn we er helemaal klaar voor.

Park & Groencommissie doen hun uiterste best de banen in topconditie te houden.
Ook de bloembakken van Van Bunnik zijn weer gevuld met zomerse bloeiers.
Binnenkort verschijnt ook veel fleurigs rond de hekken volgens de gemeente.
Regelmatig moet er wel wat geschoffeld worden om het ongewenste riet terug te dringen.
Heb je een keer een uurtje over dan mag je dat gerust ook naast de banen doorbrengen.

Racketavond
Een aantal nieuwe leden hebben we mogen verwelkomen. Onze racketavond op woensdagavond is een uitgelezen moment om nader met elkaar kennis te maken.
Daarnaast staan de lesteams van vorig jaar – bij gebrek aan een leraar – iedere maandagavond op de baan om elkaar uit te dagen en van elkaar te leren.

Open Wiericke Toernooi
Helaas is het voor onze niet al te grote vereniging zonder toernooicommissie niet mogelijk gebleken om het Open Wiericke Toernooi van 4-10 juli volgens KNLTB richtlijnen te organiseren. We vinden dit super jammer, want dit was tot 2 jaar geleden altijd een daverend succes. Maar er komen leuke alternatieven aan.

Groene Hart Tennis Toernooi
Samen met TV Slagwaardig uit Waarder is het idee ontstaan een gezamenlijk toernooi te organiseren. Zij hebben een actieve toernooicommissie die het graag met ons gaat invullen.
Op zaterdag 2 juli a.s. van 15.00-21.00 uur vindt het Groene Hart Tennis Toernooi plaats in Nieuwerbrug. Bij meer dan voldoende belangstelling ook deels in Waarder.
Iedereen van 16+ mag meespelen in de mixed dubbel.
Deelname: 7,50 en met maaltijd 12,50.

Introducéés zijn ook van harte welkom. Dus zoek een lid en doe mee!
Wil je meedoen aan dit super gezellige toernooi met onze buren. Wacht niet langer en schrijf je zo snel mogelijk in. Als je de QR-code in de poster hieronder opent, kun je nu al aanmelden.

Of ga naar Inschrijven Groene Hart toernooi

 

 

Tennissen bij de buren
Van zaterdag 18 t/m zondag 26 juni a.s. zijn alle leden van TV Wiericke ook uitgenodigd om deel te nemen aan het Plus Culinair Open Toernooi in Waarder.

 

Save the date & houd je mail/app in de gaten.

 

TV Wiericke bestaat 30 jaar
In verband met ons 30-jarig bestaan in oktober is een feestcommissie al voorzichtig begonnen met de nodige ideeën en voorbereidingen. Heb jij ook een goed idee, laat het dan even weten.

 

Winterlidmaatschap bij TV Slagwaardig:
Leuk nieuwtje voor na een hete zomer: Alle leden van TV Wiericke mogen bij TV Slagwaardig in het winterseizoen van 1 oktober t/m 1 april voor slechts Euro 75,= op hun all weather banen tennissen. Daarna stopt automatisch weer het lidmaatschap.

Nieuwe leden zijn welkom!
Wil je ook meespelen bij deze gezellige club op loop-/ fietsafstand, word dan lid en meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Sportieve groet namens het bestuur,
Rosika Twiss