TVWiericke

Tennisseizoen 2023 van start

Vanaf 1 april start het buitentennis weer op onze strakke gravelbanen, schone clubhuis en (bijna) onkruidvrije paden en terras.

Tijdens onze opschoondag op 11 maart is na een uitgebreid en supergezellig ontbijt door veel (ook nieuwe) leden keihard gewerkt.


Het ontbijt was uitstekend verzorgd door vrijwilligers van Stichting SAM in het Wierickehuis in het kader van NL-Doet.

 

Onze hartelijke dank aan alle vrijwilligers voor hun gezamenlijke inspanningen op deze stralende zaterdag.

Foto's van deze dag kunt u Hier vinden. 

 

Tennis jij ook mee dit seizoen?


Onze tennisleraar Kevin Broekhuizen verzorgt dit seizoen de lessen op maandagavond in Nieuwerbrug en op dinsdagavond in Waarder.
Verder gaan we in samenwerking met TV Slagwaardig toernooien organiseren!
Meer informatie hierover volgt binnenkort.

Kom ook van die bank en word lid van onze vereniging! Prachtige gravelbanen met buitenverlichting en tennismaatjes wachten op jou.

Informatie over  lid worden kunt u hier vinden.

 

Sportieve groet namens het bestuur, Rosika Twiss

Nieuws van de vereniging februari 2023

 

Algemene Ledenvergadering TV Wiericke

Maandag 20 maart a.s. om 20.00 uur zijn alle leden van harte uitgenodigd de jaarlijkse ALV bij te wonen in ons gezellige clubhuis.

De (ingekomen) agendapunten worden per mail aan iedereen toegezonden. 

Koffie/thee is gratis.

 

Opschoondag

Zaterdag 11 maart a.s. om 8.30 uur mag iedereen komen helpen het tennispark (terras, groen, clubhuis) speelklaar te krijgen. Wij nemen dan ook actief deel aan de landelijke actie NL-DOET. Iedereen die zich bij ons aanmeldt, mag gratis deelnemen aan het vrijwilligersontbijt georganiseerd door vrijwilligers van SAM in het Wierickehuis.

De banen worden door onze professionals weer grondig aangepakt.

Het tennisseizoen gaat – ijs en weder dienende - op vrijdagavond 31 maart alweer van start met de  KNLTB voorjaarscompetitie.

 

Tennis jij ook mee dit seizoen?

Goede voornemens dit jaar? Gezonder leven, lekker in de buitenlucht; kom in beweging en word lid van onze vereniging!

Prachtige gravelbanen met buitenverlichting wachten op jou.

Kijk Hier voor aanbiedingen lidmaatschap en de huidige contributie. 

 

Sportieve groet namens het bestuur, Rosika Twiss


 

TV Wiericke viert jubileumfeest

 

Geslaagd 30-jarig bestaan feest!

Voorzitter Peter de Jong opent het jubileum feestelijk met een vrolijke terugblik op de afgelopen 30 jaar.

"Op tijd afhangen was een must met 150 leden! De jeugd had een eigen commissie en toernooitjes en in de wintermaanden werd er geklaverjast."

 

Ons 30-jarig bestaan is gezellig gevierd met oude en bestaande leden.

We kunnen terugkijken op een geslaagde avond.

De opkomst, de aankleding, het welkompraatje van de voorzitter, het eten, het spel met de daarbij behorende prijzen, het was gezellig en lekker.

 

IMG 1063

 

Boy had zelfs het fotoalbum meegenomen met de bouw van het clubhuis. Het Open Wiericke Toernooi was jarenlang een begrip in de regio, mede dankzij de inspanningen en tijd die o.a. Ani eraan besteedde. Alle (oud) leden die jarenlang de club gaande wisten te houden, werden nogmaals bedankt voor hun inzet en betrokkenheid. Dankzij hen kunnen we vandaag de dag nog steeds genieten van 2 prachtige banen en een clubhuis als centrale ontmoetingsplek.

Tijdens de heerlijke BBQ, verzorgd door Kwalitaria, kon iedereen beroepen raden die in tekenvorm waren opgehangen. De winnaars kregen een lekkere bon van El Ray.

 

 

 

IMG 1057

 

Tot slot kunnen wij met de feestcommissie – Ellen en Cora – terugkijken op een geslaagde middag/avond die mede dankzij onze sponsors mogelijk is gemaakt:

Twin Sport - Boer Bouw-Euroline - Heating service - De Onderlinge - Poelier de Wit - VDP Events - Schildersbedrijf Kaptein - Verweij Houttechniek - De Admin - Kwalitaria en FleuraMetz voor de prachtige rozen.

 

De foto's kunt u hier bekijken.
 

Indien u op een foto staat en niet wilt dat deze op onze site gepubliceerd wordt, stuur even een mailtje naar de  webmaster..

 

Verder nieuws:

:mini poster opmaaktoernooi 29 10 22

OPMAAKTOERNOOI zaterdag 29 oktober

Zoals vaker na een feestje blijft er nog wel eens wat over. Reden om nogmaals op veler verzoek een intern toernooi te organiseren.

Save the date:

zaterdag 29 oktober! Of nog beter meld je aan:

Scan de QR-code op de Snoopy poster hierboven of  klik  Hier

En verder:
 
De Najaar competitie van onze eigen club wordt op donderdag 15 september en 13 oktober gespeeld. De banen zijn bezet vanaf 18:30 tot 20:30.
Botesa speelt op de volgende data de vrijdagavondcompetitie. 
Vrijdag 16, 23, 30 september, 7 en 14 oktober. Met eventueel inhaaldagen op 22 en 29 oktober. De banen zijn bezet vanaf 19:00 en daarna gaan zij door op 1 baan, tot ongeveer 21:00.
We gaan voor veel en lang tennisplezier tot in het einde van het seizoen!
 

Wil je ook lid worden of heb je een vraag, mail ons dan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sportieve groet namens het bestuur, Rosika Twiss

Tot ziens op de baan en sportieve groet!
Het bestuur.

 

Welkom nieuwe leden!

 


Stefan, Lilian, Muriëlle en Frank zijn nieuw bij de club en hebben we al diverse malen de bal over het net zien slaan.

 

 

Onze racketavond op woensdagavond is een uitgelezen moment om nader met andere leden kennis te maken.

Wil je ook lid worden of heb je een vraag, mail ons dan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

In het najaar van 1992 is onze vereniging opgericht door René van der Horst en wijlen Rob Zaal, nadat voldoende leden waren geworven door van deur tot deur te gaan bij alle ingezetenen van de Brandschouwerij. De club van 100 herinneren de meeste (oud) leden zich nog wel. Wie zat er toen in het bestuur? Was er het tweede jaar al een ledenstop? Wie heeft er als (jeugd-)lid de beginselen van de tennissport bij ons geleerd?
Wil je samen met oude en nieuwe leden herinneringen ophalen en zien hoe de banen en het zelfgebouwde clubhuis er nu bijstaan, meld je dan aan voor het meevieren van ons 30-jarig bestaan!

Zaterdag 27 augustus a.s. gaat vanaf 16:00 uur het feest van start in ons clubhuis.
Jij als lid maar ook oud-leden èn je partner zijn van harte welkom.
Heb je nog geen mail gehad, dan kan het zijn dat je niet in ons digitale archief zit.


Zorg dat je erbij bent en meld je voor 1 augustus a.s. aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Ellen vormt samen met Cora de feestcommissie en zij gaan er een onvergetelijke feestavond van maken.

 

party