Najaar 2021

De zomer is voorbij gevlogen en dankzij (of ondanks) het niet te hete weer kon er volop getennist worden.

Wie zitten er in ons bestuur

In navolging op onze voorzitter Peter de Jong en penningmeester Marijke van Selm stelt onze secretaris zich graag voor:

Nu is het mijn beurt om mij voor te stellen als lid van het leukste bestuur van Nieuwerbrug. Ik ben Esther Hendriks en al net zolang lid van TV Wiericke als ik in ons dorp woon, al 20 jaar. Ik  heb al eerder een bestuursfunctie bij de club gehad en toen was ik meer met de jeugd bezig. Nu mijn kinderen, Lucy en Seger, groter zijn focus ik mij meer op ondersteunende taken. Naast tennis doe ik ook yoga, zwemmen en wandelen. Het liefst allemaal buiten. Ik ben docent op MBO Utrecht Bouwkunde en geef les in interieurvormgeving, materiaalkunde en ik ben mentor. Een potje tennis spelen en het sociale contact met de leden is een goede uitlaadklep naast mijn drukke baan en moeder zijn. TV Wiericke is lekker dichtbij en ik blijf fit. Op naar de volgende 20 jaar en misschien zie ik je daar!

 Vakantiespeelweek te gast

Op woensdag 25 augustus jl. hebben de kinderen die deelnamen aan de huttenbouw en de leiding gebruik mogen maken van het clubgebouw van onze vereniging.

Alles is geheel volgens verwachting verlopen. Wat zag het er weer gezellig uit met lampionnen en vrolijke muziek. Ook de BBQ was een succes.

Op onze website hebben we zelfs een filmpje mogen plaatsen dat Koen Veelenturf heeft gemaakt met zijn drone. Er werd die avond ook optimaal gebruik gemaakt van beide tennisbanen door diverse leden. Kortom een perfecte combi van activiteiten van 2 leuke actieve clubs.

 

Groen commissie

Er is weer flink geschoffeld afgelopen periode. Het riet blijkt echter weer snel via een uitgebreid wortelstelsel onder de hekken door zijn weg te vinden. De gemeente is benaderd met het verzoek de strijd van buitenaf aan te gaan door dit riet weg te laten graven. Wordt vervolgd.

 

 

 Begin augustus is een nieuwe duiker door de gemeente/ aannemer Olieman geplaatst 

voor het herstellen van de waterverbinding tussen Wiericke en sloot. Het gat op het looppad is vakkundig gedicht door een aantal actieve leden. Dank voor jullie inspanningen Melvin, Flip, René, Ed en Esther.

 

Padelbaan?

De onderhandelingen met de gemeente lopen om de oefenkooi, die naast de voetbalkooi ligt, in een padelbaan om te toveren. Padel is een mix van tennis en squash, door iedereen te spelen en bovendien zeer populair onder jongeren. In de eerstvolgende Algemene Ledenvergadering zullen we alle leden op de hoogte stellen of een dergelijke investering wenselijk en haalbaar is voor onze vereniging.

 

 

 

Najaarstoernooi zaterdag 30 oktober!

Noteer alvast deze datum in je agenda en houd je app/mail in de gaten. Van 10.00-16.00 uur gaan we nog een keer mixed dubbelen EN een introducé is welkom. Deelname is incl. koffie/tosti/soep Euro 5.

Hoe lang buiten doorspelen

Afhankelijk van de weersomstandigheden zullen de netten voorlopig blijven hangen. Bij zacht en niet al te nat weer, kan wellicht – net als vorig jaar - tot december doorgespeeld worden.

Gaat het al kriebelen om lekker buiten een balletje te (leren) slaan – met of zonder groepsles: meld je dan alvast aan voor het nieuwe seizoen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Jong en oud zijn van harte welkom!

Sportieve groet namens het bestuur,

Rosika Twiss